Gefeliciteerd met jullie trouwplannen!

Ook op bruiloften verzorgen wij regelmatig DJ’s en DJ Shows.

Een perfect trouwfeest. Alles verloopt volgens jullie persoonlijke wensen, met de muziek en sfeer die jullie willen.

Onze DJ’s hebben een ruime ervaring op bruiloften en kunnen daardoor goed inspelen op de muziekwensen van jullie en jullie gasten. Wij vinden dat het bruidspaar alle aandacht moet krijgen tijdens een huwelijksfeest, niet een band of DJ. Daarom blijven onze DJ’s zoveel mogelijk op de achtergrond: geen gepraat door de microfoon of grote verhoogde podia.

Omdat elke bruiloft en elk bruidspaar anders is maken wij voorafgaand aan jullie trouwfeest altijd een afspraak om samen door te nemen wat jullie wensen en verwachtingen zijn.

Tijdens dit persoonlijke gesprek kunnen jullie ons leren kennen, en wij jullie. We bespreken onder andere jullie muziekwensen en de feestlocatie. Op basis daarvan adviseren wij welke DJ’s en welke DJ Show hierbij het beste aansluiten.
Verder komen er wat praktische zaken aan bod zoals de tijden van het feest, de locatie, opbouwtijden etc.

Naast de verzorging van jullie feest kunnen wij jullie ook van dienst zijn met bijvoorbeeld het verlichten of aankleden van de locatie. Of is er misschien geluidsversterking nodig tijdens de ceremonie of achtergrondmuziek tijdens het diner?

Wij denken graag met jullie mee.

Both saw wintour’s evolving focus on the https://justbuyessay.com/ fashion-forward feminist